Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CFR CALATORI: Trenurile vor fi suplimentate in perioada sarbatorilor de iarna

Postat la: 23.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CFR Călători informează că în perioada sărbătorilor de iarnă trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iaşi, Timişoara Nord, Braşov, Cluj Napoca, Constanţa vot fi suplimentate operativ, în funcţie de disponibilitatea de material rulant.

Compania precizează într-un comunicat de presă:"CFR Călători informează că în zilele cu trafic crescut din perioada 22 decembrie 2017 - 3 ianuarie 2018, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iaşi, Timişoara Nord, Braşov, Cluj Napoca, Constanţa sunt suplimentate operativ, în funcţie de disponibilitatea de material rulant" CFR călători va suplimenta inclusiv personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete. De asemenea, pentru evitarea supraaglomerării vagoanelor, vânzarea biletelor fără loc este limitată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE