Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CFR a lansat oferta „Trenurile Zapezii 2019". Reduceri mari pentru cei care merg la munte

Postat la: 08.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CFR Calatori lanseaza oferta tarifara de calatorie Trenurile Zapezii 2019, cu reduceri, incepand de marti si pana in 28 februarie, la trenurile spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei si Vatra Dornei.

Reducerile vor fi de 25% de luni pana joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinatie una din statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov sau din Vatra Dornei si de 31% - 56% zilnic, pentru calatoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute intre Sinaia - Brasov si retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei", informeaza CFR Calatori.

De exemplu, pe ruta Bucuresti - Predeal pretul biletului cu aceasta oferta este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai putin fata de pretul intreg, pentru ruta Constanta - Brasov pretul biletului este de 60,45 lei, cu 18, 85 mai putin fata de pretul intreg, iar pentru ruta Bucuresti Nord -Vatra Dornei pretul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai putin fata de tariful intreg.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE