Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cererea lui Kovesi de recuzare a procurorului Adina Florea, respinsă de şeful Secţiei de anchetă

Postat la: 15.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cererea Laurei Codruța Kovesi de recuzare a procurorului Adina Florea, cea care instrumentează dosarul în care fosta şefă a DNA are calitatea de suspect, a fost respinsă de procurorul-şef al Secţiei pentru anchetarea magistraţilor, Gheorghe Stan.

„Am recuzat procurorul de caz şi procurorul şef de secţie", a declarat Laura Codruţa Kovesi, vineri, la ieşirea din sediul Parchetului General, după ce a fost audiată. „Mi s-a adus la cunoştinţă învinuirea şi calitatea de suspect. Am depus două cereri. După ce am depus cererea de recuzare, procurorul de caz a spus că îmi va comunica răspunsul la cele două cereri (...) Motivul este din Codul de Procedură Penală, afectarea imparţialităţii", a adăugat Kovesi. Cei doi procurori a căror recuzare a fost cerută de Kovesi sunt Adina Florea, procurorul de caz, și Gheorghe Stan, şeful Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, cel care a respins, de altfel, recuzarea procurorului Adina Florea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE