Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cea mai scumpa "liniuta"! Un bolid BMW a fost facut praf intr-o cursa ilegala!

Postat la: 07.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tanar teribilist a scapat ca prin urechile acului, dupa ce a intrat cu bolidul sau in trei stalpi si o toneta. Din cate se pare, tanarul care se afla la volanul unui BMW ar fi participat la o cursa ilegala. Distractia l-a costat scump, iar masina a fost serios avariata.

"Liniuta" terminata prost, la Iasi. Ieri dimineata, in jurul orei 4:00, un accident rutier s-a produs pe Bulevardul Independentei. Un bolid de zeci de mii de euro a fost facut praf, dupa ce un tanar in varsta de 27 de ani, din Pascani, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a intrat in derapaj si nu s-a oprit decat dupa ce a intrat in coliziune cu trei stalpi si o toneta.

Un apel la numarul unic de urgente avea sa anunte incidentul. Din fericire, in urma impactului, nimeni nu a fost ranit. In dreapta soferului se afla un tanar de 24 de ani, tot din Pascani. Nici el, nici soferul nu au solicitat insa ajutorul medicilor. Un echipaj de la politia rutiera a ajuns imediat la fata locului.

"Politistii au fost sesizati despre producerea unui accident rutier pe Bulevardul Independentei. Din primele cercetari efectuate a rezultat faptul ca, un tanar in varsta de 27 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la conditiile de mers si a intrat in coliziune cu trei stalpi si o toneta. Cercetarile continua", au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Imediat dupa producerea accidentului au existat voci care precizau ca tanarul aflat la volanul BMW-ului Seria 6 ar fi participat la o cursa ilegala cunoscuta sub denumirea de "liniuta".

Localnicii din zona au precizat ca de multe ori aud zgomotele motoarelor puternice tarziu in noapte. "Am auzit bubuitura si am iesit la geam sa vad ce s-a intamplat. Se aud noaptea motoarele, dar acum mai putin...vara mai mult. Sigur avea viteza, nu putea arata asa masina aia daca mergea cu viteza legala", a precizat un iesean.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit ieri dimineata, insa, din cauza teribilismului de care dau dovada unii, se pot intampla noi tragedii. Politistii rutieri actioneaza periodic pentru diminuarea numarului accidentelor rutiere, insa, de multe ori, soferii nu respecta regulile si pun viata lor si a celorlalti participanti la trafic in pericol. Ieri dimineata, daca s-ar fi aflat cineva in fata tanarului teribilist, acum ar fi putut fi pe patul de spital sau chiar mort.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE