Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cea mai bogata femeie din lume a murit

Postat la: 22.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liliane Bettencourt, celebra mostenitoare si proprietara a grupului L'Oreal, a incetat din viata, joi, la varsta de 94 de ani.

Anuntul a fost facut de fiica lui Bettencourt, Francoise Bettencourt Mayers. "In acest moment dureros pentru noi as vrea sa reiterez, in numele familiei noastre, daruirea noastra totala si loialitatea fata de L'Oreal", a precizat Bettencourt Meyers intr-un comunicat remis New York Times. Bettencourt, cu o avere estimata la 33 de miliarde de euro, ocupa locul 14 in clasamentul Forbes al celor mai bogati oameni din lume si pozitia a doua in ierarhia averilor din Franta, datorita succesului L'Oreal, grup cu o cifra de afaceri de 25,84 miliarde de euro.

In martie, Bettencourt a fost clasata pe primul loc de Forbes in ierarhia celor mai bogate femei din lume, pentru al doilea an consecutiv. Nascuta la Paris la 21 octombrie 1922, fiica unica a fondatorului L'Oreal, Eugene Schueller, Bettencourt s-a implicat in afacere de foarte tanara, de la varsta de 14 ani. Viata sa a fost legata strans apoi de ascensiunea L'Oreal. Mostenitoare a imperiului dupa moartea tatalui sau, in 1957, Bettencourt nu a dorit sa fie presedintele grupului, lasand conducerea firmei in mainile sotului sau Andre, pana la decesul acestuia, in 2007.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE