Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce spune, Tudorel Toader, despre extradarea jurnalistului turc

Postat la: 06.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a reactionat joi dimineata dupa ce europarlamentarul Cristian Preda i-a solicitat sa opreasca procedura de extradare a ziaristului turc Kamil Demirkaye „Cristian Preda imi cere sa opresc procedura de extradare a unui jurnalist turc! In conditiile legii, procedura extradarii este de competenta organelor judiciare. Autorul solicitarii nu cunoaste acest aspect elementar?", scrie Tudorel Toader, pe Facebook.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre amnistie si gratiere: "Nu e act de clementa pe care si-l doresc doar..." Un ziarist turc al publicatiei Zaman Romania va fi extradat in Turcia, in baza unui mandat emis la ordinul presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Jurnalistul Kamil Demirkaya a fost ridicat miercuri dimineata de acasa, anunta site-ul zamanromania.ro. Jurnalistul locuieste in Romania de doi ani si detine un permis de sedere temporara. In luna noiembrie 2018 si-a depus actele pentru prelungirea permisului de sedere, documentele aflandu-se in curs de procesare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE