Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce spune Toni Grebla despre urmarirea lui Valer Dorneanu

Postat la: 23.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul judecator al CCR, Toni Grebla, a declarat, duminica pentru MEDIAFAX, ca organele de ordine ar trebui sa ia masuri fata de protestatarii #rezist care au pus un video pe Facebook in care arata cum il urmaresc si apostrofeaza pe Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale, scrie Mediafax.

"Din pacate, asistam la o radicalizare a unor grupuri, din fericire minoritate, dar incurajarea unor asemenea atitudini, incurajarea polarizarii societatii pot crea pe termen mediu si lung probleme foarte serioase vietii politice, sociale, solidaritatii care este absolut necesara intr-o societate. Ar fi cazul ca organele de ordine sa ia asemenea masuri, dar este de asemenea responsabilitatea fortelor politice, a decidentilor politici sa descurajeze astfel de atitudini care nu fac decat sa creeze premizele unei stari de violenta, cu urmari imprevizibile", a afirmat, duminica pentru MEDIAFAX, fostul judecator al CCR, Toni Grebla. Intrebat de MEDIAFAX daca ar trebui sau ar fi justificat sa intreprinda actiuni presedintele CCR, Valer Dorneanu, impotriva protestatarilor care l-au huiduit, Toni Grebla a raspuns: "Domnul Dorneanu stie foarte bine ce trebuie facut. Nu-mi permit eu sa-i fac sugestii. Este sarcina tuturor celor care emit opinii in spatiul public de a se desolidariza de asemenea gesturi sau fapte si de a indemna la solidaritate, respect, respectarea si ascultarea opiniei altuia, insa in maniera absolut civilizata".

Un filmulet postat pe Facebook ii arata pe cativa protestatari #rezist, printre care Cristian Dide si Marin Ceausescu, apostrofandu-l pe Valer Dorneanu, presedintele CCR. Protestatarii spun ca l-au intalnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii si au mers cu el pana acasa. "Aveti un rol formidabil in tara asta. De ce nu vreti sa tineti cu poporul, domnule? Ati devenit antecamera PSD, stimate domn. Nu este frumos", i-a spus unul dintre protestatari lui Valer Dorneanu. "Demnitatea si onoarea", a raspuns presedintele CCR.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE