Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce spune Sorin Grindeanu despre discursul lui Klaus Iohannis

Postat la: 07.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sorin Grindeanu a declarat astazi, referindu-se la discursul sustinut de seful statului Klaus Iohannis in Parlament, ca el ar fi facut un indemn la calm, stabilitate si la revenirea la normalitate.

"Nu-mi permit eu sa fac observatii despre ce spune presedintele Romaniei sau altcineva. As fi facut un indemn la calm, la stabilitate, la revenire la normalitate. Mai mult de atat, eu nu am ce sa comentez vizavi de discursul presedintelui", a spus Grindeanu, la Palatul Parlamentului. In opinia sa, aceasta este "abordarea corecta". Sorin Grindeanu a spus ca nu a asistat la discursul presedintelui Klaus Iohannis deoarece nu a fost invitat. "Nu am fost prezent, neavand invitatie. Presedintele a vrut sa se adreseze Parlamentului si asta s-a intamplat. Daca eram parlamentar - nu sunt - probabil ca eram in sala. (...) Din ce am inteles, cererea era pentru Parlament", a precizat premierul.

Camera Deputatilor si Senatul nu au transmis nicio invitatie institutiilor importante ale statului sau ambasadelor pentru participarea la sedinta comuna de marti in care presedintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj Parlamentului, potrivit unor surse politice. Sursele citate au aratat ca, de regula, acest act de protocol era indeplinit de catre Camera Deputatilor, care transmitea aceste invitatii catre presedintii/liderii institutiilor importante ale statului si catre ambasade in calitate de gazda e evenimentului, sedintele comune desfasurandu-se in sala de plen a Camerei Deputatilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE