Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce spune Gigi Becali despre Cristi Borcea! "Plânge toată ziua în închisoare"

Postat la: 21.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali a făcut dezvăluiri uluitoare despre viaţa pe care o duce Cristi Borcea în spatele gratiilor. Conform latifundiarului din Pipera, fostul şef al clubului Dinamo este distrus de durere şi plânge tot timpul.

"Cristi Borcea plânge toată ziua, că nu-l lasă să facă botezul copilului. Îmi zice că îi este frică să nu-l distrugă. Îi este frică să facă plângere. Să-i dați drumul, măi, criminalilor!", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă Gigi Becali. Nici Victor Becali nu o duce mai bine în penitenciar: "S-a dus la director și nu-i dă voie să vină acasă. I-a zis că prea s-au învățat cu învoiri. I-a tăiat cererea, dar nu i-a motivat-o". De aia Gigi Becali nu vrea să mai audă nici de Steaua: "Mor oamenii în pușcării! Asta e grav".

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie. Atunci, l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în "Dosarul transferurilor".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE