Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce se întâmplă în corpul tău când mănânci murături

Postat la: 10.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Murăturile nu doar că au un gust grozav și te ajută să îți satifaci poftele alimentare care te cuprind la miezul nopții însă, așa cum au demonstrat-o nenumărate studii, au o mulțime de beneficii pentru sănătate.

Murăturile au capacitatea de a reduce stresul, anxietatea și pot chiar îmbunătăți funcționarea sistemului imunitar. Toate aceste beneficii pentru sănătate sunt datorate procesului de fermentație prin care trec murăturile. Potrivit studiilor majoritatea emoțiilor oglindesc ceea ce se întâmplă în interiorul corpului. Psihologul Matthew Hillimire a explicat acest lucru în Smithsonian: „Probioticele ce se găsesc în alimentele fermentate favorizează schimbarea mediului în intestine, iar aceste schimbări influențează anxietatea socială".

Asadar, când mesteci murăturile, modul în care stomacul reacționează la ce se află în el, la procesul digestiv este ceea ce îți îmbunătățește starea de spirit. Studiile publicate în Washington Post susțin că murăturile nu sunt singurele alimente fermentate,ci și unele băuturi sau alimente pot rezolva problemele legate de starea de spirit. Vinul, berea, cidrul, iaurtul, kefirul și o varietate de brânzeturi și murăturile - toate sunt fermentate ceea ce înseamnă că au abilitatea de a te scoate din pasă de melancolie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE