Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce replică a avut Duckadam după ce Donald Tusk i-a rostit numele

Postat la: 11.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Helmuth Duckadam, portarul Stelei din finala Cupei Campionilor 1986 de la Sevilla, a reacționat după ce Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, l-a menționat în discursul rostit aseară, la Ateneul Român.

Helmuth Duckadam, 59 de ani, în prezent președinte de imagine la FCSB, s-a declarat surprins de faptul că Donald Tusk i-a rostit numele. "Am văzut cu familia evenimentul. Am fost surprins pe finalul discursului, când mi s-a pomenit numele. Nici prin cap nu-mi trecea că va spune asta! Sunt foarte mândru și foarte fericit că mi se pomenește numele la un asemenea nivel. Sunt foarte emoționat! Mi s-a părut un moment unic și de aceea m-am uitat la acest eveniment, chiar dacă nu mă mai interesează politica.

Nu, nu am fost invitat la acest eveniment. Dacă aș fi fost acolo, emoțiile ar fi fost foarte mari! Mă bucur că și după 33 de ani performanța Stelei este apreciată. Sper că se vor găsi resurse pentru a ajuta sportul românesc, pentru că am decăzut", a declarat Helmuth Duckadam la Digi Sport

Ceremonia de marcare a preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România a avut loc aseară, la Ateneul Român, în prezenţa preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, a președintelui Consiliului European, Donald Tusk, a preşedintelui României, Klaus Iohannis, a preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache şi a premierului Viorica Dăncilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE