Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce barbat din zodiac este cel mai bun sot. Clasamentul complet al semnelor zodiacale

Postat la: 04.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Stiai ca... zodia in care s-a nascut un barbat il poate face un... sot mai bun sau mai rau? Afla care este cel mai bun sot in functie de zodie. Iata asadar cum arata clasamentul:

Locul 12 - Gemeni

Acesta este un sot care pare sa fie acolo, dar in acelasi timp nu pare sa fie. Si nu este exact atunci cand ai nevoie de el. In general, tolerarea acestui barbat ca sot este posibila numai din trei motive: este bun la pat; este neobisnuit de inteligent; este foarte distractiv.

Locul 11 ​​- Pesti

Daca sotul-peste vrea ceva, este necesar sa-i dai imediat. Si doreste amor pasional, nerestrictionat.

De fapt, cu barbat din zodia Pesti este necesar sa traiesti - sa fii o mama care sa aiba grija. O mama grijulie si stricta. Pe de alta parte, nu exista soti in lume care ar fi atat de devotati sotiilor lor ca Pestii.

Locul 10 - Sagetator

Un sot ideal pentru ca este: romantic, practic, plin de viata, dar bland, un mare iubitor si un tata grijuliu. Sa traiesti cu el este usor si placut. Daca, bineinteles, inchideti ochii la micile escapade. Adevarat, mai devreme sau mai tarziu, Sagetatorul se va plictisi.

Deci, inainte de nunta, trebuie sa-i verificati trecutul.

Locul 9 - Scorpionul

Barbatul Scorpion nu se multumeste cu altceva decat perfectiunea: cel mai bun vin, cel mai bun restaurant, cel mai bun film, cea mai grozava femeie.

Nimeni nu poate nega ca, odata ce s-a indragostit, barbatul Scorpion este loialitatea in persoana. Desi este celebru pentru senzualitate si erotism, el nu te va insela niciodata daca te iubeste si ii oferi ceea ce isi doreste de la viata si relatie.

Locul 8 - Rac

Barbatii nascuti in zodia Racului sunt ideali pentru femeile care cauta stabilitate si confort in relatii de lunga durata. Barbatul Rac este dominat de emotii si da mai multa importanta inimii decat intelectului.

Pare barbatul viselor tale? Nu sari pe primul Rac din calea ta. Barbatii nascuti sub semnul Racului sunt foarte emotivi, au multa nevoie de atentie, iubire neconditionata si devotament si nu prea vrea sa le imparta cu nimeni.

Barbatul Rac poate fi foarte gelos si posesiv si s-ar putea sa te controleze prea tare atunci cand se simte nesigur pe el.

Locul 7 - Berbec

Barbatul Berbec este un animal aparte, feroce, agresiv, dar fidel si generos, iar ca iubit, nu trebuie decat sa-i oferi toata dragostea ta si te va pune pe un piedestal de cristal.

Orice ai face, nu te grabi sa-i sari in brate, pentru ca daca nu munceste pentru ce isi doreste, renunta destul de repede. Barbatii Berbeci sunt celebri pentru cat de repede isi pierd interesul si cat de repede se plictisesc de ceva usor.

Locul 6 - Varsator

Putin excentric, dar creativ si plin de energie mereu, barbatul Varsator are un sarm de tocilar care a crescut sa fie un barbat aiurit si copilaros.

Libertatea este una dintre valorile cele mai de pret pentru el si daca esti genul de femeie care il intreaba mereu pe unde umbla si ce face, vei pierde mult din farmecul lui.

Barbatul Varsator indragostit vede iubirea ca pe un joc incitant, pe care trebuie sa-l joci corect, dupa reguli clare. In dragoste, barbatul Varsator isi dozeaza sarmul si flirtul in doze mici si dese, calculand totul si gandind miscarea urmatoare ca la sah.

Locul 5 - Taur

Barbatul Taur este o fiinta destul de complexa, pasional si casnic, lenes si activ, o creatura controversata si versatila in dragoste.

Scopul lui in viata si in relatii este sa aiba un camin caldut, cu o sotie frumoasa si iubitoare, care sa-i permita sa fie lenes si sa duca o viata linistita, de huzur.

Taurul indragostit raspunde mai bine la o atingere delicata si tandrete, decat la bici si comenzi rastite. Acestea din urma sunt echivalentul unei esarfe rosii fluturate prin fata ochilor Taurului si il vor enerva peste masura.

Locul 4 - Balanta

Rafinat si sensibil, este gata sa aprecieze orice forma de frumusete i se iveste in cale. Simtul sau estetic este extrem de dezvoltat si ii este atrasa atentia de femeile frumoase, elegante si rafinate.

Are un fler aparte pentru frumos si este foarte sensibil la acest aspect. Prin urmare, calea catre inima barbatului Balanta nu trece prin stomac, ci printr-o forma sau alta de arta. Muzica, literatura, pictura, sculptura, toate acestea sunt domenii care il sensibilizeaza.

Poate mai mult decat orice alta zodie, barbatul Balanta este genul care isi doreste o familie si care vrea sa se casatoreasca. Ii plac relatiile amoroase si este foarte stabil in sentimentele sale.

Locul 3 - Capricorn

Unii ar spune ca acesti Capricorni sunt darul lui Dumnezeu pe Pamant. De ce nu ar fi?

Ca mai toate aspectele vietii lui, barbatul Capricorn indragostit este foarte serios in ceea ce face, fie ca este vorba despre relatie si planuri de viata in doi, sau de activitatea din asternut.

Cu el, nimic nu este o gluma si femeile care iubesc distractia si varietatea nu se vor simti in largul lor cu acest mascul traditionalist.

Barbatul Capricorn nu flirteaza si nu este un jucator, un barbat care umbla dupa femei sau care insala cand este nemultumit sau plictisit.

Crede in dragostea adevarata si o cauta, sau, mai degraba, o asteapta sa vina la el si sa-i schimbe viata.

Locul 2 - Leu

Barbatul Leu este puternic, orgolios si carismatic, dar poate deveni un adevarat pisoi in bratele femeii potrivite.

Leii au obiceiul sa ia cate o emotie sau sentiment uman si sa le amplifice pana la extreme. Cand vine vorba de dragoste, barbatii Lei se comporta exact asa.

Dragostea cu un Leu este cutremuratoare, spectaculoasa, grandioasa si dramatica. Barbatul Leu se indragosteste usor si des, dar asta nu inseamna ca nu iubeste profund, ci dimpotriva, se consuma de fiecare data la flacara maxima.

Locul 1 - Fecioara

Fecioarele in general si barbatii Fecioara in special apreciaza foarte tare mintea si creierul, spre deosebire de acei oameni care pun mare accent pe calitatile fizice ale unei persoane.

Arata-i ca esti inteligenta si ca ai tot felul de interese care ii pot starni curiozitatea. Orice ai face, nu te lauda in fata unui barbat Fecioara, deoarece ei apreciaza modestia.

Cu barbatul Fecioara vei avea parte de: stabilitate si relaxare in relatie; o casa superba, mereu gata de oaspeti si foarte curata; stabilitate emotionala si lipsa neincrederii, a incertitudinilor; stabilitate financiara si plan de pensie de rezerva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE