Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce au descoperit poliţiştii despre femeia care i-a înfipt un cuţit în spate unui bărbat pe o stradă din Bucureşti

Postat la: 23.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii de la Parchetul Capitalei anunţă că o femeie eliberată pe 19 octombrie 2017, la termen, după ce a beneficiat de 360 zile de libertate ca urmare a intrării în vigoare a legii recursului compensatoriu, a fost arestată, fiind acuzată de tentativă de omor calificat.

"Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat faptul că la data de 20.01.2018, în jurul orei 18.45, în timp ce se afla pe str. Doamna Ghica nr. 263, sector 2, Bucureşti, inculpata D.A.M. a urmărit-o pe victimă, o persoană de sex masculin şi a lovit-o în spate cu un cuţit, cu intenţia de a o ucide, după care a părăsit zona. Inculpata D.A.M. a fost eliberată la termen la data de 19.10.2017 după executarea unei pedepse de 7 ani şi 6 luni, pentru tentativă de omor deosebit de grav. Eliberarea a avut loc ca urmare a deducerii din pedeapsă a 360 de zile, prin aplicarea art. 551 alin 1 din Legea nr. 169/2017", transmite Parchetul Capitalei.

Procurorii spun că "probatoriul în cauză a fost conturat şi urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere stradale situate în apropierea locului comiterii faptei". Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a femeii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE