Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce-ar putea cere Iohannis in Parlament ca sa faca sah-mat PSD

Postat la: 07.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marti, la ora 12, presedintele Klaus Iohannis se va adresa parlamentului, cu un mesaj important. La aceasta ora, cei de la PSD ii cer indurare, cer sa fie impaciuitor, sa reconcilieze societatea româneasca divizata.

E insa greu de crezut ca Iohannis va fi pacifist. El s-a pus in fruntea protestelor de strada si a reclamat la UE presiunile PSD. E de asteptat ca Iohannis sa ceara demisia guvernului Grindeanu. E de asteptat ca Iohannis sa-l sfatiasca pe Liviu Dragnea sa demisioneze din fruntea PSD.

Dar exisa si o alta varianta vehiculata. Anume ca Iohannis sa vina in parlament si sa prezinte intrebarea de la Referendum. Care sa sune ca un fel de Puntul 8 de la Timisoara, numai ca in loc de comunisti sa fie coruptii, ceva de genul: "Sunteti de acord ca România sa fie condusa de persoane condamnate pentru coruptie, iar acestea sa ocupe functii publice in administratie, sau sa fie sefi de partide politice?" Fireste intrebarea poate varia pe aceasta tema.

Dar ar fi devastatoare pentru PSD, pentru ca Parlamentul trebuie sa dea un aviz la intrenbarea referendumului. Daca, beneficiind de majoritate n-o voteaza va scoate iar lumea in strada, se va zice ca PSD si Dragnea se cramponeaza de puterea politica. Daca o voteaza sunt deja probleme, iar Dragnea se va putea declara infrant si se va putea duce acasa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE