Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cazul copilului mort la o celebră clinică privată. Ce spune autopsia despre cauza decesului

Postat la: 23.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autopsia copilului de doar doi ani care a murit, la o clinică privată de renume, în urma unei operații de rutină, a scos la iveală care a fost adevărata cauză a decesului. Totuși, investigațiile și lupta părinților nu se vor opri, probabil, aici.

Copilul decedat la un spital privat cunoscut, din Bucureşti, a murit din cauza unei hemoragii interne. Este principala concluzie a autopsiei, ale cărei rezultate au fost citate de ProTV.

„În urmă cu puţin timp s-a încheiat autopsia micuţului de un an şi 10 luni, care a murit la un spital privat din Capitală. Primele rezultate arată că este vorba despre şoc hemoragic. Aşteptăm o reacţie din partea spitalului privat care, luni, într-un comunicat de presă a precizat că nu va comenta situaţia până când va fi gata autopsia. Părinţii sunt împietriţi de durere, au luat trupul micuţului acasă, iar miercuri va avea loc înmormântarea. Au spus că vor lupta până în pânzele albe pentru a li se face dreptate. Au fost declanşate mai multe anchete. Și părinţii au depus mai multe plângeri la Parchet, au sesizat şi Inspecţia Judiciară, pentru că sâmbătă - spun ei -, la câteva ore după ce copilul a murit, au sunat la 112 să anunţe moartea suspectă, însă niciun procuror nu s-a deplasat la faţa locului. Și Colegiul Medicilor a anunţat că s-a autosesizat, va declanşa o anchetă, pentru a stabili dacă medicul a respectat toate procedurile.", a transmis corespondentul ProTV.

Băieţelul de nici 2 ani s-a stins, sâmbătă noapte, într un spital privat din Capitală. Venise pentru o operaţie de hernie inghinală, dar la câteva ore starea de sănătate s-a agravat şi a intrat în stop cardiorespirator. Din păcate, nu a putut fi resuscitat, iar marţi a avut loc autopsia. Răpuşi de durere, părinţii aşteaptă acum să îl ia acasă.

Andreea Duta, mama lui Ştefan, băieţelul care a murit în condiţii suspecte la Spitalul Sanador din Capitală, aduce acuzaţii grave angajaţilor instituţiei private.

Personalul de acolo nu ştie să acţioneze într-o situaţie de urgenţă, postoperator. Au venit cei de la SMURD, care într-adevăr s-au luptat pentru viaţa copilului nostru, numai că s-au pierdut nişte minute în care ei pur şi simplu se uitau, dădeau din colţ în colţ. „Stai să chemăm de la nu ştiu ce etaj, stai să vină nu ştiu cine." Aoleu, perfuzia! De care perfuzie? Cu glucoză, cu adrenalină, habar nu aveau! Habar n-aveau! Mulţumim celor de la SMURD că s-au luptat pentru viaţa copilului...", a spus mama copilului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE