Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Caz suprarealist! Un bebeluș a venit pe lume după ce mama a murit

Postat la: 06.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Emma Olubayo (41 de ani), care lucra ca asistentă medicală, nu a știut că are probleme cu inima, dar și-a dorit foarte mult să aibă un copil. Inima a încetat să-i mai bată într-o clipă, în timp ce se uita la televizor cu soțul său, într-o duminică. Însărcinată în șase luni, Emma a încercat să lupte cu afecțiunea, fiindcă nu dorea să-și piardă și copilul.

Medicii ajunși la fața locului au încercat în zadar să o resusciteze pe femeie, dar la scurt timp după ce a fost constatat decesul, doctorii de la ambulanță au luat decizia de a încerca să-i salveze măcar bebelușul (o fetiță). Micuța s-a născut prematur, dar a supraviețuit, este sănătoasă și a fost externată luna trecută, în ianuarie.

„În seara în care Emma a murit, se chinuia să respire, dar nu am știut care ar fi problema. După ce paramedicii au încercat în zadar să o resusciteze, singura opțiune rămasă a fost să salvăm copilul, care a fost adus pe lume chiar în sufragerie. Emma s-a luptat să rămână în viață. Îmi amintsc cum se uita la mine, era speriată, dar s-a luptat pentru Aretha (fetița lor, n.r.). mă plimbam prin toată casa, ca un nebun, dar continuam să vorbesc cu ea, să o țin de mână, să o sărut", povestește Emmanuel Olubayo, potrivit The Telegraph.

Fetița a fost adusă pe lume prin cezariană, dar imediat după naștere, micuța a încetat să mai respire, așa că unul dintre paramedici și-a rupt tricoul și a pus rapid bebelușul pe piept, pentru a avea contact cu un alt organism uman.

Familia și prietenii lui Emmanuel au strâns peste 10.000 de euro pentru a-l ajuta pe tăticul singur să-și înmormânteze soția și să aibă un bun început pentru a-și crește fetița. Deși este răpus de suferința pierderii femeii, Emmanuel spune că trebuie să-și dedice de acum întreaga viață copilului, așa cum și-ar fi dorit Emma și așa cum își dorește și el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE