Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Caz revoltător: Fost poliţist, reţinut pentru că şi-ar fi omorât soţia şi apoi ar fi incendiat locuinţa

Postat la: 13.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat în vârstă de 67 de ani din Capitală a fost reţinut, marţi, fiind bănuit că şi-a ucis soţia şi apoi a incendiat locuinţa în care se aflau, surse din Poliţie precizând că bărbatul este fost poliţist, ieşit la pensie, cei doi fiind în procedură de divorţ.

Luni seară, poliţiştii Secţiei 11 au fost sesizaţi referitor la un incendiu izbucnit într-un apartament aflat în zona de competenţă. La faţa locului au ajuns mai mulţi agenţi de siguranţă publică şi un echipaj SMURD, care au reuşit să pătrundă în apartament şi au găsit în interior două persoane, soţ şi soţie, de 67 şi respectiv 62 de ani, femeia fiind decedată.

Deoarece bărbatul era agresiv, poliţiştii l-au imobilizat şi l-au dus la secţie. În urmă efectuării necropsiei, s-a concluzionat ca moartea femeii de 62 de ani a fost violentă.

"Cercetările sunt continuate pe Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor asupra unui membru al familiei şi distrugere prin incendiere. Bărbatul de 67 de ani a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă", precizează Poliţia Capitalei.

Surse din Poliţie au precizat că bărbatul este fost poliţist şi ieşise la pensie cu mai mulţi ani în urmă, cei doi aflându-se în procedură de divorţ. Femeia avea şi un ordin de restricţie contra bărbatului, dar durata acestuia expirase.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE