Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Caz șocant în Constanța! O fetiță a fost batjocorită și lăsată însărcinată de fratele ei!

Postat la: 18.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat și este cercetat după ce şi-a batjocorit sora mai mică. Mai mult, se pare că fata de 13 ani a rămas însărcinată însărcinată. Mama copiilor este devastată.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de act sexual cu minor, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Mai exact, la data de 16 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, a sesizat faptul că fiul ei, de 24 de ani, ar fi întreținut relații sexuale cu fiica ei, respectiv sora bărbatului în cauză, o minoră, în vârstă de 13 ani.

Femeia și-a dat seama că este ceva în neregulă întrucât minora a prezentat întârzieri ale ciclului menstrual, moment în care a supus-o unui control medical. Copila ar fi însărcinată în 19 săptămâni. La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 18 ianuarie a.c. a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE