Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Caz dramatic la Maternitatea Brașov. O femeie a murit pe masa de operație

Postat la: 11.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie de 46 de ani a murit chiar pe masa de operaţie, la Maternitatea Brașov, din cauza unui şoc anafilactic. Acesta ar fi fost declanşat de anestezie, medicii nemaiputând s-o salveze în ciuda manevrelor de resuscitare. Pacienta de 46 de ani se internase la Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Braşov pentru o afecţiune ginecologică.

Valeria Badea, purtătorul de cuvânt al Maternităţii, a delarat la Antena 3 că toate manevrele au fost făcute conform protocoalelor. "Pacienta era internată pentru o afecţiune ginecologică. Înainte de operaţie, după ce s-a început anestezia generală, a intervenit acest incident. S-a întâmplat în sala de operaţie, cu toată reanimarea prezentă, cu toate manevrele făcute conform protocoalelor. Se presupune că ar fi fost un şoc anafilatic la o substanţă anestezică, un caz foarte rar care începe cu stop cardiac ce nu a reacţionat la nicio manevră de reanimare. Este un accident, am inteles foarte rar, unul la zece se întâmplă, din nefericire...", a declarat reprezentantul Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Braşov. În cauză se efectuează cercetari sub aspectul savârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE