Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cati bani a primit turnatorul lui Florin Salam din SUA: "Ba, fraiere, trebuie sa-ti multumesc!"

Postat la: 12.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Manelistul Florin Salam a facut valva in urma cu cateva zile cand a fost prins intr-un aeroport american cu o mare suma de bani. Abia acum s-a aflat ca actiunea autoritatilor americane a fost 'ajutata' din plin de un roman care l-a turnat pe manelist.

La o saptamana dupa incident, Florin Salam a primit un mesaj extrem de ciudat: „Ba, fraiere, trebuie sa-ti multumesc! Tocmai mi-am luat o superba motocicleta din banii tai. In urma denuntului de pe aeroportul JFK, m-am ales cu aproape 10 mii dolari, adica 10% din suma confiscata. Exact, eu te-am denuntat. Sa mai vii pe la noi", i-a scris lui Salam un roman stabilit in America.

Acesta sustine ca a facut denuntul strict pentru bani, pentru ca si-a dat seama ca romanul nu poate justifica uriasa suma castigata din dedicatii. Romanul stabilit in Statele Unite a stiut exact cum vor reactiona autoritatile, pentru ca in acest moment Fiscul american (IRS) a declarat razboi total celor care fac evaziune fiscala sau spala bani. Inspectorii antifrauda de peste Ocean lucreaza cu informatori pe care ii rasplatesc cum se cuvine, mai spune sursa citata.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE