Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cascadorul Mircea Pascu, despre cutremurul devastator din 4 martie 1977: "L-am gasit pe Toma Caragiu sub daramaturi"

Postat la: 05.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Pascu a fost cascador si actor. El a jucat si in cateva filme realizate de Sergiu Nicolaescu. Dupa marele cutremur din '77, el a fost convocat de conducerea tarii pentru a-i salva pe cei prinsi sub daramaturi.

"L-am gasit pe Toma Caragiu sub daramaturi. Era alb ca neaua. In cateva secunde a albit. Era strivit de o grinda. L-am cunoscut dupa ochelari", a declarat Mircea Pascu. "Nu mai era nimic de salvat. Totul s-a facut pulbere", isi aminteste fostul cascador.

Totusi, Mircea Pascu a reusit sa salveze si cateva vieti. Printre cei salvati se numara o campioana olimpica si un general de securitate. Dupa toate acestea, eroul a ramas cu un gust amar. Nimeni nu i-a multumit pentru faptele sale!

"Doar Elena Ceusescu mi-a facut cu mana din masina", spune Pascu. "Veneau tiganii cu patente sa smulga dintii de aur sau sa fure din casa. Erau cordoane de militari si de militieni. Am adus caini din Germania care gaseau oamenii vii de sub daramaturi", a mai pus Mircea Pascu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE