Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Casa unui judecător care l-a condamnat pe Dragnea, atacată

Postat la: 23.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Locuința unui judecător din completul care l-a condamnat, joi, în primă instanță, pe Liviu Dragnea la trei ani și șase luni de închisoare cu executare a fost vandalizată vineri noaptea, când acesta nu se afla acasă. Atacatorul a spart geamurile, însă nu a sustras bunuri.

Magistratul a depus o plângere. Polițiștii au demarat o anchetă. Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, în dosarul "Bombonica" la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru infracţiunea de instigare la abuz în serviciu. Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, a scăpat de închisoare, fiind sancţionată doar cu amendă de 1.000 de lei. Totodată, alţi nouă oameni au primit deja condamnări la închisoare cu executare sau suspendare. Decizia este dată de Curtea Supremă, în prima instanță, după ce a amânat, deja, de două ori, verdictul. DNA a cerut ca liderul social-democraţilor să primească şapte ani şi jumătate de detenţie, în timp ce Liviu Dragnea miza pe achitare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE