Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Carmen, fosta soție a patronului de la Dinamo: Frații Negoiță au strâns ultrasii și i-au dus cu autobuzele la protest, înarmați cu petarde

Postat la: 02.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fosta soție a patronului FC Dinamo București, Carmen Negoiță, a scris pe contul său de Facebook că "Frații Negoiță au strâns galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel și i-au adus la proteste înarmați cu petarde".

Anunțul său vine în contextul violențelor de stradă din Piața Victoriei, după ce mai multe persoane au început să arunce cu fumigene, petarde și sticle în jandarmi, cei din urmă acționând cu gaze lacrimogene. Un grup de persoane a aruncat cu sticle, torțe și petarde, iar Brigada Specială de Intervenție încearcă evacuarea zonei. Patru persoane au fost rănite în violențe.

"Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat. Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara. Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!", a scris Carmen Negoiță pe contul său de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE