Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Carmen Dan vrea sa primeasca mai multi refugiati

Postat la: 31.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In timp ce tot mai multe tari din Uniunea Europeana se impotrivesc valului de migranti, Romania, ca de obicei, face jocurile altor tari, nicidecum a cetatenilor. Carmen Dan declara Romania se ofera sa primeasca pe imigrantii de la bordul unei nave, 47 de persoane din Orientul Mijlociu. Ministerul de Interne face urmatoarele precizari:

„In contextul situatiei create de blocarea unei nave umanitare cu 47 de migranti la bord in apele teritoriale ale Italiei, autoritatile romane si-au manifestat, de principiu, disponibilitatea de a efectua o analiza in vederea preluarii, alaturi de alte State Membre ale Uniunii Europene, a unei parti din respectivii migranti.In urma exprimarii disponibilitatii de principiu a unor State Membre, printre care si Romania, oficialii italieni au acceptat ca migrantii blocati pe nava umanitara sa fie debarcati si preluati in custodie de autoritatile nationale competente. Oficialii romani pastreaza permanent legatura cu omologii italieni si institutiile europene pentru solutionarea cu celeritate a acestei situatii umanitare", transmite MAI printr-un comunicat de presa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE