Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Care sunt destinatiile favorite ale romanilor de Craciun si Revelion

Postat la: 21.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tot mai multi romani isi manifesta interesul pentru destinatii interne in ceea ce priveste petrecerea vacantei de iarna de anul acesta. Romanii prefera hotelurile de peste trei stele, cu pachete SPA incluse, au spus mai multi turoperatori. Daca vorbim despre destinatii externe, romanii sunt destul de nehotarati si aleg oferte last minute.

"Cea mai solicitata destinatie de Craciun si Revelion ramane Romania, in topul preferintelor fiind Bran, Moeciu, Rasnov, Poiana Brasov, Predeal si Sinaia. Acestora li se adauga Bucovina si Maramuresul dar si orase precum Sibiu, Oradea, Brasov si Alba Iulia. Bugetul mediu alocat pentru un sejur de Revelion in Romania este de aproximativ 1.000 de lei/persoana. De remarcat faptul ca, in ultimii ani, a crescut numarul celor care aleg litoralul pentru petrecerea dintre ani, precum si al celor care aleg Delta Dunarii", a spus Cosmin Marinof, director national de vanzari TUI TravelCenter/Eurolines.

Turoperatorii au enumerat si cateva destinatii externe pe care le prefera romanii in aceasta perioada. "Turistii au preferat in acest an sa petreaca Sarbatorile de iarna la plaja, in destinatii calduroase unde este toiul verii deoarece temperaturile ajung la 25-30 de grade. Cele mai cautate destinatii pentru Craciun si Revelion sunt Sharm El Sheikh, Emiratele Arabe Unite, Portugalia, Maroc si Cuba. Turistii au ales sa se cazeze in hoteluri de patru si cinci stele in vacanta de iarna, aceasta fiind, de altfel, o cerinta pentru toate vacantele petrecute cu noi", a precizat Maria Goicea, director de marketing Cocktail Holidays.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE