Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Care sunt declaratiile controversate ale sotului lui Sevil Shhaideh despre conflictul din Siria

Postat la: 26.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Akram Shhaideh, sotul premierului desemnat de PSD, a sustinut in cadrul unei emisiuni televizate in 2012 ca „nimic nu se intampla in Siria" si isi linistea prietenii din Romania ca represaliile regimului de la Damasc impotriva civililor relatate de presa internationala nu sunt adevarate, in ciuda faptului ca razboiul civil din tara araba incepuse la acea data de luni bune.

„Primeam telefoane de la prieteni din Romania care ma intrebau: ce se intampla aici? Nimic nu se intampla. Pe alte canale ca BBC sau France 24, destul de populare, aratau ca se intampla lucruri aici. Si eu le spuneam prietenilor mei ca, de fapt, nu asta e realitatea", declara Akram Shhaideh la o televiziune siriana, in 2012. RISE Project a dezvaluit joi ca Akram Shhaideh, sotul lui Servil Shhaideh, este un sustinator fervent al presedintelui sirian Bashar al-Assad, raspandind propaganda pro-guvernamentala si anti-rebeliune pe conturile persoanle de pe mai multe retele de socializare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE