ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cardul de sănătate este blocat la nivel naţional pentru a doua zi consecutiv

Postat la: 11.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sistemul informatic al cardului de sănătate este indisponibil şi marţi după ce luni Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat că există "probleme tehnice de comunicaţie între unele componente ale sistemului".

Reprezentanţi ai biroului de presă al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate au precizat că sistemul informatic al cardului de sănătate este indisponibil şi marţi la nivel naţional, că problemele tehnice nu au fost remediate şi că instituţia va comunica atunci când va exista o soluţie. "Până la anunţul remedierii problemelor apărute, confirmarea semnării prin cardul de sănătate a serviciilor medicale / prescrierii reţetelor / eliberării medicamentelor vor putea fi efectuate în modul offline", se arăta, luni, într-o informare postată pe site-ul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Nu este prima dată când sistemul informatic al cardului de sănătate nu funcţionează.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE