Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Captură uriaşă a vameşilor din Constanţa: cum arată ţigările de 2,5 milioane de euro

Postat la: 14.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vameşii constănţeni au realizat, luni, o captură record pentru acest an, aceştia găsind într-un container sosit în Portul Constanţa Sud - Agigea peste 700.000 de pachete cu ţigări din Thailanda, valoarea de piaţă depăşind 2,5 milioane de euro.

Ţigările netimbrate, în valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro, urmau să fie introduse ilegal în ţară printr-un container sosit în portul Constanţa Sud - Agigea, din Thailanda. Potrivit autorităţilor vamale, containerul sosise din Thailanda pe adresa unei societăţi cu sediul în Bucureşti, iar conform documentelor vamale, ar fi trebuit să fie încărcat cu hârtie.

La un control amănunţit, vameşii au descoperit înăuntru 700.000 de pachete cu ţigări netimbrate, valoarea ţigaretelor la preţul de piaţă fiind de aproximativ 2,5 milioane de euro. Potrivit autorităţilor vamale, întreaga captură, care este cea mai mare din acest an din Portul Constanţa Sud-Agigea, a fost confiscată. Cazul a fost preluat de poliţişti, care vor deschide un dosar pe numele societăţii comerciale importatoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE