Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Canicula revine peste Romania

Postat la: 09.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După o zi cu temperaturi suportabile, ANM anunță revenirea temperaturilor ridicate și a procesului de încălzire care va continua și în următoarele zile.

Astfel, ANM anunță pentru astăzi un cod galben de temperaturi ridicate și disconfort termic în județele din vestul țării: Satu Mare, Bihor, Arad, Hunedoara, Alba, Timișoara, Caraș Severin, Mehedinți și Dolj, unde temperaturile vor atinge 38 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unități și local îl va depăși ușor. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 și 37 de grade și izolat în Câmpia de Vest vor atinge 38 de grade, iar minimele nocturne nu vor coborî sub 20 de grade. În restul țării temperaturile vor varia intre 31 si 33 de grade, cu ușor disconfort termic cauzat de umezeală. În București vremea va fi caldă la prânz, temperatura ajungând până la 32 de grade. De asemenea nu sunt anunțate precipitații importante, existând doar riscul unor fenomene izolate locale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE