Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cand va avea loc audierea lui Sebastian Ghita in comisia SRI

Postat la: 21.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Ghita va fi audiat prin videoconferinta de Comisia Parlamentara a SRI. Sefului Comisiei a sustinut ca Ghita si-a manifestat dorinta de a fi audiat.

"Cu siguranta da, va fi audiat. Am aflat ca si domnul Sebastian Ghita doreste sa fie audiat. Ramane de vazut, alaturi de colegii din comisie, cand il vom putea audia. Imi doresc sa fie foarte curand. Cel mai probabil miercurea viitoare, sau vom stabili o data ulterioara, in functie de posibilitatile tehnice. Cel mai tarziu il vom audia cealalta saptamana. O sa facem tot ce depinde de noi. Domnul Ghita a facut deja publice o serie de lucruri, au fost deja anchete. Nu stiu ce elemente noi doreste sa prezinte Comisiei. Domnisa sa va fi audiat in calitate de cetatean roman, care poate sa spuna Comisiei elemente, detalii. Poate sa aduca si probe din activitatea SRI. Mai putin conteaza calitatea domnului Ghita. Important este sa poata prezenta aceste probe. Apoi comisia de control a SRI va trebui sa confrunte probele. Vom trage concluziile de rigoare," a declarat Claudiu Manda seful Comisiei de control a SRI din Parlament la un post de televiziune.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE