ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Campanie electorala cu obscenitati la Primaria lui Pandele. Gabriela Firea chemata sa medieze vulgarul conflict

Postat la: 11.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Campania electorala denatureaza total la Primaria din Voluntari, condusa inca de Florentin Pandele, care si-a pus haidamacii sa-l agreseze verbal pe contracandidatul Florin Secara, folosindu-se de cuvinte triviale si de gesturi obscene duse la extrem. Drept pentru care Secara ii adreseaza o scrisoare deschisa Gabrielei Firea, sotia lui Pandele, candidata si ea la Primaria Capitalei, ca sa medieze conflictul. Redam apelul deputatului Secara:

Scrisoare deschisa
Candidatul PNL la primăria Voluntari, Florin Secară, scrisoare deschisă pentru Gabriela Firea :

Aţi spus că vreţi o "campanie curată". Dacă aşa este, trebuie să dovediţi şi să îl puneţi mai întâi la punct pe domnul Pandele care apelează la agresiuni

Candidatul PNL la primăria Voluntari, Florin Secară, i-a transmis Gabrielei Firea o scrisoare deschisă în care îi solicită să fie intermediar în relaţia cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele, şi să îl convingă că, într-o democraţie, şi alte partide au voie să îşi facă o campanie electorală. El a mai spus că dacă într-adevăr Gabriela Firea vrea o campanie curată, aşa cum a declarat, atunci trebuie să îşi dovedească bunele intenţii şi să îl pună la punct mai întâi pe Florentin Pandele care apelează la agresiuni. Sâmbătă 09 aprilie, prezent în Voluntari alături de o echipă de campanie a PNL, Florin Secară a fost huiduit, insultat şi agresat de către apropiaţii lui Florentin Pandele.

Doamnei Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei :
Am decis să apelez la dumneavoastră ca la o ultimă soluţie în încercarea mea de a-mi face cunoscute proiectele şi ideile pentru oraşul Voluntari, administrat de primarul Florentin Pandele. „Vreau să demonstrez în această campanie electorală că îmi pare rău de momentele neplăcute din campania prezidențială, că am învățat lecția și că nu mai vreau să o repet. Îmi doresc o campanie curată, o campanie elegantă în care să se audă proiectele și intențiile pentru bucureșteni și mai puțin cum se zugrăvesc candidații între ei"- aşa aţi declarat, recent, în cadrul unui interviu şi să presupunem că vă cred pe cuvânt. Trebuie să vă mărturisesc că şi eu îmi doresc o campanie curată, numai că domnul Pandele nu prea mă lasă.
Din primul moment în care - respectând legislaţia electorală - am decis să îmi fac cunoscute proiectele pentru oraşul Voluntari, domnul Pandele a încercat toată modalităţile posibile de a mă intimida: şi-a pus apropiaţii să mă huiduie, să mă insulte, să mă agreseze, mi-a distrus panourile electorale şi îi ameninţă pe cei care mă susţin. Nu acceptă gândul că suntem într-o democraţie şi că este normal să aibă opoziţie şi un contracandidat. Dacă doriţi, vă pot pune la dispoziţie mai multe filmări, poze şi martori în acest sens. Sigur, mă aştept ca domnul Pandele să încerce să îi ameninţe şi să îi intimideze.
De aceea, vreau să vă rog, pe această cale, să fiţi intermediar între mine şi domnul Florentin Pandele, să îi explicaţi cum funcţionează o democraţie, că este inacceptabil să încerce să pună pumnul în gură adversarilor politici şi că, potrivit regulilor democraţiei, şi alte partide, alţi candidaţi, au voie să îşi facă o campanie electorală. Dacă într-adevăr vreţi să duceţi o campanie curată pentru Primăria Capitalei, atunci trebuie să dovediţi acest lucru şi mă aştept să îl puneţi mai întâi la punct pe domnul Pandele care apelează la agresiuni şi la politica „pumnului în gură". Sper ca lucrurile să nu stea invers şi să nu încercaţi cumva să repetaţi, de fapt,  modelul domnului Pandele în Bucureşti. Sunt sigur că înţelegeţi că atât locuitorii din Voluntari, dar şi cei din Bucureşti nu pot fi păcăliţi şi vor sancţiona o campanie negativă, cu atât mai mult dacă daţi dovadă de ipocrizie şi îi minţiţi.

Florin Secară 11.04.2016
Deputat PNL
Candidat PNL la Primăria Oraşului Voluntari

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE