Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Camion plin cu bere, lovit de un tren în staţia Roşiori Est

Postat la: 20.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Accident feroviar, marți dimineață, la ieșirea din stația Roșiori Est, județul Teleorman. Un camion a fost lovit de un tren Regio, călătorii fiind preluaţi cu autobuze pentru a fi duşi la destinaţie. Traficul feroviar a fost oprit între staţiile Roşiori Est şi Roşiori Nord, trei trenuri fiind anulate. Accidentul a avut loc în jurul orei 06.30, pe Magistrala 909, ruta Alexandria - Roşiori Nord, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei CFR, Oana Brânzan.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs din cauza şoferului camionului, care la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu Crucea Sfântului Andrei, nu a respectat indicatorul rutier şi a fost lovit de trenul Regio 9362, care circula pe ruta Alexandria - Roşiori Nord. Din fericire, călătorii nu au fost răniţi, aceştia fiind coborâţi din tren şi preluaţi cu autobuze pentru a fi duşi la destinaţie, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu.

Trenul implicat în accident a fost retras din zonă, iar alte două garnituri au fost anulate pe distanţa Roşiori Est - Roşiori Nord. Camionul lovit de tren, care transporta navete cu bere, va fi ridicat cu o macara de pe linie, după ce marfa va fi mutată într-un alt tir. Traficul feroviar dinspre staţia Roşiori Est spre Roşiori Nord este oprit de peste trei ore.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE