Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în piscina actriţei Demi Moore

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cadavrul unui bărbat, în vârstă de 21 de ani, a fost descoperit duminică dimineaţă, 19 iulie, în piscina vilei pe care actriţa americană Demi Moore o deţine în Los Angeles (SUA), arată BBC, citat de Mediafax.

Potrivit poliţiei locale, trupul victimei, pe nume Edenilson Steve Valle, a fost descoperit în pisicina actriţei, în vârstă de 52 de ani, în dimineaţa zilei de 19 iulie. Demi Moore, care nu se afla acasă în momentul producerii incidentului, s-a declarat „profund şocată" de cele întâmplate şi a trimis condoleanţe familiei tânărului decedat. „Sunt profund şocată. Călătoream în afara ţării, trebuia să mă întâlnesc cu fiicele mele cu ocazia unei zile de naştere în momentul în care am auzit aceste veşti devastatoare", a spus Demi Moore.

„Pierderea unui copil este o tragedie de neimaginat şi inima mea este alături de familia şi prietenii acestui tânăr. Vă rog să respectaţi viaţa privată a tuturor celor implicaţi, pe parcursul acestor momente sensibile", a adăugat actriţa, citată de publicaţia „Time". Potrivit presei internaţionale, citate de Mediafax, în dimineaţa zilei de 19 iulie o ambulanţă a fost chemată la reşedinţa vedetei americane din cartierul Beverly Crest.

Paramedicii veniţi la faţa locului au încercat să resusciteze victima, însă fără succes. La scurt timp, decesul tânărului a fost pronunţat. Familia bărbatului înecat în pisicina celebrei actriţei a declarat că acesta nu ştia să înoate. Poliţia din Los Angeles a demarat o anchetă. Vila din Los Angeles, unde a avut loc incidentul, a fost cumpărată de Demi Moore împreună cu fostul său soţ, actorul Ashton Kutcher (37 de ani).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE