Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ca sa vezi cu cine s-a întâlnit Liviu Dragnea în SUA!

Postat la: 19.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea s-a întâlnit miercuri cu președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, domnul Ed Royce. Tot miercuri Dragnea a avut o primă întâlnire extrem de importantă cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump.

„Ieri am avut ocazia de mă întâlni cu un bun prieten al României din Statele Unite: președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, domnul Ed Royce.  A fost o discuție agreabilă despre relațiile româno-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea României confirmată de-a lungul timpului în mai multe momente dificile.

I-am transmis la rândul meu atașamentul României față de parteneriatul strategic cu SUA, precum și angajamentul guvernului de la București de a dezvolta relațiile politice și economice dintre cele două țări. L-am asigurat totodată pe domnul Royce că România va fi în continuare un pilon de încredere al relațiilor transatlantice.", scrie Liviu Dragnea, pe Facebook. Președintele PSD și al Camerei Deputaților, se află în SUA, unde va participa, alături de premierul Sorin Grindeanu, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE