Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cătălin Rădulescu, audiat de procurori după declarațiile că are o mitralieră si ca ar trage cu ea in populatie

Postat la: 20.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost audiat de procurorii Parchetului General în dosarul de tulburare a liniștii și ordinii publice. Acest dosar a fost deschis ca urma de declarațiilor deputatului despre faptul că are o mitralieră AKM pe care este pregătit să o folosească.

Cătălin Rădulescu a fost audiat pe 15 martie, după ce procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar de tulburare a liniştii şi ordinii publice după ce parlamentarul a spus într-un interviu că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou. În același context, el i-a criticat pe protestatarii din Piața Victoriei.

Totodată, deputatul le-a spus procurorilor că declarațiile sale au fost escaladate, și că nu a avut intenția de a amenința pe cineva. "Am început să bravez, să mă dau mare, lăudându-mă că aş avea arma pe care am avut-o la Revoluţie, ceea ce nu este adevărat. Nu am tras la Revoluţie. Am căzut victimă a propriei mele superficialităţi", le-ar fi spus parlamentarul procurorilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE