Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cătălin Ioniţă, zis si "Sparge Usa", numit şef interimar al Poliţiei Române în locul lui Bogdan Despescu

Postat la: 17.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul interimar Mihai Fifor l-a împuternicit, miercuri, pentru o perioadă de şase luni, pe Cătălin Ioniţă la conducerea Poliţiei Române.

Despre Cătălin Ioniţă, zis si "Sparge Usa" - pentru ca s-a facut de rasul internetului cand a condus o echipa de mascati sa doboare o usa la un infractor - care a fost până acum director general al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), Mihai Tudose spunea că l-a informat că refuză numirea după ce Carmen Dan îl propusese ca înlocuitor pentru Bogdan Despescu. Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat miercuri decizia de eliberare a lui Bogdan Despescu din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Totodată, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de șase luni, în funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat, a lui Alexandru-Cătălin Ioniță. Ambele decizii ale prim-ministrului interimar au fost luate la propunerea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, și vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE