Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cât îl mai suportă Dragnea pe venerabilul vătaf al Camerei Deputaților

Postat la: 13.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul general Cristian Panciu este cel care taie si spanzura in Camera Deputatilor de peste patru ani dezile, chiar daca presedinte a fost Valeriu Zgonea, Florin Iordache si acum Liviu Dragnea. El angajeaza cand vrea si pe cine vrea, dispune cand si ce achizitii se fac si totodata decide in ce conditii si cui se poate inchiria o sala de la Palatul Parlamentului. Este vataful Camerei Deputatilor.

ZIUAnews a semnalat la inceputul lunii martie 2016 ca liderul PSD-Liviu Dragnea nu renunta la Legea antidefăimare, si, ca atare, in continuare acesta susține că sistemul de vot de la Camera Deputaților a făcut ca legea la care ține foarte mult și pe care a promovat-o asiduu să fie respinsă . Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews de la aceea vreme, Liviu Dragnea, care nu a trecut usor peste acest afront, considerand ca responsabil de introducerea sistemului informatic de vot care ar funcționa total anapoda făcând ca legi importante să aibă de suferit este Cristian Panciu.

Imediat dupa acest incident, Panciu a inteles ca trebuie sa paraseasca postul, si, ca atare, si-a inaintat demisia. Mai mult, soferul sau a inceput sa-i care din acareturile de la Camera Deputatilor. Dar, surpriza. Dupa cateva zile, Cristian Panciu s-a razgandit si si-a retras demisia de la Camera Deputatilor ca si cum Dragnea n-ar fi existat, gest care l-a infuriat la culme pe liderul PSD. Timpul a trcut, au venit alegerile parlamentare din decembrie 2016, Dragnea a ajuns presedintele Camerei Deputatilor, iar sesiunea parlamentara 2017 a inceput tot cu Panciu vataf al deputatilor.

Trebuie precizat ca actualul secretar general al Camerei Deputatilor- Cristian Panciu, este fostul sofer al regretatului senator Corneliu Vadim Tudor ajuns ulterior pe la RAAPPS si multi ani venerabil al lojei Alexandru Ioan I, cu repetate dispense de la MLNR, care, deranjat de dezvaluirile ZIUAnews a dispus de mai multe ori blocarea accesului pe site-ul ZIUAnews de la cele aproximativ 2.500 de calculatoare aflate in dotarea Camerei Deputatilor. Acum, Cristian Panciu n-are niciun stres si pare de neclintit de la butoanele Camerei Deputatilor, mai ales ca viseaza sa ajunga ambasador al Romaniei in Israel. In perioada urmatoare, ZIUAnews va prezenta, spre stiinta liderului PSD Liviu Dragnea, cateva dintre cele mai noi performante ale venerabilului vataf al Camerei Deputatilor.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE