Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cât a plătit si cine a dat banii pentru ca Liviu Dragnea sa stea la masă cu Donald Trump

Postat la: 20.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea a postat joi seară pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la cina "în format restrâns" organizată în onoarea președintelui ales al SUA, Donald Trump, la care liderul PSD a participat alături de premierul Sorin Grindeanu.

Conform politico.com un loc la masa lui Trump poate costa și 250.000 de dolari de persoană. "Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: 'We will make it happen! Romania is important for us!' A fost un dialog cald și deschis", a scris, joi seară, Liviu Dragnea pe Facebook.

Accesul la acest tip de întâlniri este însă pe bani - scrie publicația americană Politico, arătând că sumele se încadrează între 100.000 și 200.000 de dolari - pentru o cină cu potențialii șefi de agenții guvernamentale din SUA. Acest nivel limitează însă accesul doar la comisia pentru învestirea prezidențială, în timp ce o cină cu vice-președintele ales Mike Pence este permisă celor care plătesc între 500.000 și 1.000.000 de dolari - cu diferite niveluri de acces, în funcție de suma donată - potrivit unor broșuri ale evenimentului de învestire, obținute de Politico. Fireste, se pune si intrebarea cine a platit aceasta suma si ce ar vrea in schimb de la Guvernul României?

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE