Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cântăreața de muzică populară Adriana Ochișanu a căzut în gol cu liftul

Postat la: 04.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adriana Ochişanu, interpretă îndrăgită în Republica Moldova, s-a urcat într-un lift dintr-un mall şi s-a prăbuşit în gol. Femeia a urcat în lift din parcarea centrului comercial din Chişinău şi a vrut să ajungă la etajul al doilea, numai că ascensorul nu a oprit acolo, ci s-a dus până la al patrulea nivel. Liftul s-a oprit acolo, apoi a căzut în gol până la minus 1.

„Am început să apăs toate butoanele, nici o reacţie. Iarăşi am început să le apăs şi tot aşa am încercat de mai multe ori. După care am apăsat soneria în caz de urgenţă. Am apăsat de vreo cinci ori câte vreo zece secunde. La un moment dat s-a pornit liftul şi s-a stins lumina şi cu o viteză mare, şi-a luat o viteză în jos„, a povestit Adriana Ochişanu pentru publika.md. Adriana Ochişanu a suferit leziuni minore în urma acestui accident. Potrivit aceleiaşi surse, artista a încercat să obţină o reacţie din partea conducerii centrului comercial, dar a fost agresată verbal şi dată afară din birou.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE