Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Călătorie, aventură și solvabilitate: este viața mea cu opțiuni binare



Postat la: 02.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Multe povești despre călătorii te emoţionează până la lacrimi, iar altele te vor face să visezi la o viată mai fericită și plină de aventuri în locurile minunate unde încă nu ai fost. Cele mai captivante povești despre călătorii sunt cele din care învăţăm ceva foarte important. Din povestea mea veţi înțelege că disperarea, sărăcia și neputința nu ne poate opri din drumul spre visul nostru.

Mulți oameni sunt de părerea că totul depinde de timp și de bani. Nu voi încerca să-i conving contrariul pentru că într-o oarecare măsură au dreptate. Însă, ei uită despre faptul că lipsa banilor este doar o problemă și orice problemă are o soluție. Ați auzit vreodată despre opțiuni binare sau poate despre brokerul Binatex? Exact opţiuni binare a devenit soluția sărăciei mele și cheia unei vieți pline de bucurii.

Cum să începeți să vă trăiți visele

Nu am crescut într-o familie în care s-a călătorit foarte mult. Familia mea nu făcea parte din tipul de oameni care doresc să vadă lumea, să călătorească  pentru a descoperi noi orizonturi și oportunități pentru viață, nu avea vise. Poate ar fi fost altfel dacă ar fi avut destui bani. Mama mea este din Erevan și după căsătorie s-a mutat la Slatina. Cu toate că nu făceam parte din clasa boierească, acest fapt nu m-a putut opri, mereu aveam speranțe, aspirații și decizii curajoase. Am decis să merg în America, prin  programul "schimb de găzduire de studenți".

Aveam douăzeci de ani când am plecat în America, fiind  prima mea călătorie. Familia mea gazdă era în California, Los Angeles. Am locuit cu ei timp de un an. Eram tânăr, nerăbdător și iubeam să trăiesc. Pe parcursul acelei perioade de timp m-am ales cu foarte mulți prieteni pe viață. Mulți dintre prietenii mei tranzacționau pe opțiuni binare. De la ei am învățat despre această oportunitate financiară. Nimic surprinzător, primii traderi de opțiuni binare au apărut în America.

În câteva cuvinte, opțiuni binare este o oportunitate financiară prin care puteți câștiga o mulțime de bani. Trebuie doar să precizați în care direcție se va mișca valoarea activului: în sus sau în jos. În scopul de a câștiga și nu de a pierde banii folosind opţiuni binare, trebuie să fiți în măsură să preziceți piața.

Pentru a fi în profit cu opțiuni binare nu trebuie să așteptați o perioadă lungă de timp, alegeți timpul, după care verificați și indicați prognoza modificării prețului activului. Cu alte cuvinte, atunci când doriți să tranzacționați pe opțiuni binare, nu aveți nevoie de aptitudini speciale. Trebuie doar să vă informați mai mult despre acest subiect, să căpătați experiență și să găsiți un broker de încredere. Cel mai sigur și demn de încredere broker pentru mine este Binatex.

Câștigul cu opțiuni binare a devenit pentru mine o oportunitate ideală: vreau să călătoresc, vreau să trăiesc în diferite țări, să întâlnesc oameni noi și, în același timp  să munceasc și să câștig o mulţime de bani. Opțiuni binare mi-a oferit toate aceste oportunități. Restul depinde doar de mine. Lumea este mai accesibilă acum decât înainte. Si intenționez să profit de toate oportunitățile pe care mi le oferă această lume.

Aventura vieții

Când m-am întors din America am început să-mi planific călătoria mea în Franța. Am fost invitat în Franța de către un prieten pe care l-am cunoscut în America. Am câștigat banii pentru călătorie tranzacționând doar două luni deoarece tranzacționam deja pe opțiuni binare de aproape un an și aveam destulă experiență. Aceasta nu este tot, timp de cinci ani prin tranzacționare cu Binatex am câștigat destui bani ca să îmi permit să călătoresc mai mult. Am fost în Germania, Italia, Spania, Anglia, Irlanda, Scoția, Portugalia, Canada, Indonezia, India, Egipt, Georgia, și am vizitat baștina mamei, Armenia. M-am bucurat de călătorii, am iubit oamenii care i-am cunoscut și am încercat să învăț cât de mult posibil despre obiceiurile și tradițiile lor .

Poate veți râde, dar acum am un alt vis. Când am fost în Italia, prietenul meu din Toscana m-a invitat să găzduiesc la el. Toată viața a fost implicat în viticultură. Dacă nu ați văzut așa ceva cu proprii ochi, nu vă puteți imagina. Via prietenului meu arăta ca un teritoriu nemărginit, mă simțeam ca într-un basm. Și pe cât vedeam mai mult pe atât lumea viticultorului devenea mai fascinantă. Acum vreau să-mi cumpăr un teritoriu vast cu viță de vie vreau și să devin viticultor! Sunt sigur că cu ajutorul opțiunilor binare pot câștiga destui bani pentru a cumpăra o vie.



Spre sfârșit vreau să adaug un singur lucru: nu lăsați insuficiența banilor să vă omoare visele. Iubițivă viața cu o energie de necontrolat datorită frumuseților de nedescris, chiar și cu complicații. Datorită complicațiilor învățăm să trăim, învățăm să apreciem și să ne bucurăm. Ce mai asteptați? Învațați să fiți liberi, fiți stăpân pe propria viață și călătoriți cât mai mult. În ceea ce privește banii, compania Binatex vă va ajuta să rezolvați rapid această problemă.
Găsiți propriul mod spre fericire: binatex.com

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE