Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Câine ucis cu sălbăticie de un poliţist. El s-a ales cu dosar penal

Postat la: 18.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un poliţist din localitatea bihoreană Brusturi s-a ales cu dosar penal, fiind şi în atenţia Biroului de Control Intern al Inspectoratului de Poliţie Bihor, după ce a împuşcat câinele unei femei din Picleu, folosindu-se de o armă de vânătoare.

Incidentul a fost reclamat prin numărul de urgenţă 112 chiar de proprietara câinelui, o tânără în vârstă de 24 ani. "Sâmbătă, în jurul orei 15.00, în timp ce reclamanta se afla cu câinele său la pivniţa proprietate personală, situată în afara localităţii Picleu, un bărbat ar fi împuşcat patrupedul care nu se afla în lesă", a declarat Ioana Lascău, ofiţer de presă al Poliţiei Bihor.

Cercetările în caz au fost declanşate de poliţiştii Secţiei 7 de Poliţie Rurală Tileagd, care s-au deplasat la faţa locului şi au identificat persoana bănuită că ar fi împuşcat câinele. Acesta este Augustin Cireap, un agent în vârstă 41 de ani, şef al Postului de Poliţie Brusturi care ar fi împuşcat câinele cu o armă de vânătoare, în timp ce vâna pe un fond din comună.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au preluat ancheta şi-l cercetează pe poliţist pentru infracţiunea de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd. Totodată, suspectul fiind un poliţist, la nivelul Inspectoratului de Politie Judeţean Bihor a fost dispusă efectuarea de verificări de către Poliţiştii Biroului Control Intern.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE