Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Militar roman ranit in Afghanistan

Postat la: 05.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un militar român a fost rănit în mână în Afganistan, într-un schimb de focuri cu insurgenţii, informează Ministerul Apărării, care transmite că militarul a primit îngrijiri medicale, iar viaţa nu îi este pusă în pericol, potrivit unui comunicat de presă al MApN.

MApN a anunţat: "O echipă de militari români care executau, sâmbătă, 5 august, misiuni de patrulă de transport şi escortă a unei echipe a coaliţiei de instruire a forţelor de securitate Afgană (SFAAT- Security Force Advisory and Assistance Team) în Camp JRAC (Join Regional Afghan Center-Centrul Regional de Instruire a Militarilor Afgani), de lângă Kandahar, au fost nevoiţi să răspundă cu foc, în jurul orei 9:35, ora României, la atacul unor insurgenţi în ţinuta poliţiei afgane".

În urma schimbului de focuri, un insurgent a fost omorât, iar altul a fost rănit, iar un militar român a fost rănit uşor la antebraţ. Militarului român i s-au acordat primele îngrijiri medicale la locul incidentului, ulterior fiind transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească, starea lui este bună, iar rana nu-i pune viaţa în pericol, potrivit ministerului. În acest moment militarul s-a reîntors în cadrul subunităţii alături de colegii săi, informează sursa.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE