Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bugetul a fost promulgat de Klaus Iohannis: Cer Guvernului trei lucruri - responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate!

Postat la: 16.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele României, Klaus Iohannis, susţine, la această oră, o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni. Şeful statului a anunțat că a promulgat Legea bugetului de stat și Legea asigurărilor sociale pe anul 2017.

„Am făcut o analiză a bugetului, care a confirmat tot ce am spus şi data trecută. Veniturile la buget sunt supra-apreciate. (...) Totuși, am promulgat bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale. Țara are nevoie de buget și Guvernul care s-a angajat să execute acest buget acum are posibilitatea să dovedească cum va face acest lucru", spune Iohannis. „În cursul acestui exercițiu bugetar cer Guvernului trei lucruri: responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate!", a transmis la finalul conferinţei de presă preşedintele României.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE