Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Breaking news! Universitatea Tehnica de Constructii a anulat zeci de diplome false

Postat la: 20.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti a dispus anularea a 30 de diplome emise in perioada 2003-2016 la Facultatea de Geodezie, intrucat titularii acestora nu aveau calitatea de absolvent al unui program de studii de licenta. Conducerea universitatii s-a sesizat dupa ce investigatia jurnalistilor de la VICE a aratat ca secretara-sefa a Facultatii de Geodezie a eliberat mai multe diplome pe baza unor situatii scolare false.

Au aparut si falsii ingineri. 30 de persoane sunt cercetate pentru ca ar fi obtinut diplome fara sa fi mers la cursuri si fara sa fi dat examenul de licenta. Un audit intern realizat la finalul anului trecut, cerut de conducerea UTCB la Facultatea de Geodezie, una dintre cele sapte ale universitatii, a scos la iveala ca 39 de diplome au fost eliberate pe baza unor situatii scolare false, fara ca titularii sa fi dat examenul de licenta, sa fi urmat integral cursurile sau sa fi promovat toate examenele de sfarsit de an, informeaza Vice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE