Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bonurile valorice de 200 de euro pentru romani au fost aprobate

Postat la: 03.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Este oficial! Bonurile valorice de 200 de euro pentru romani au fost aprobate. Ele pot fi folosite pentru achizitionarea unui calculator, cel putin in cazul familiilor cu venituri reduse. Surprinzator sau nu, PSD a decis ca anul acesta bonurile sa fie de culoare rosie pentru ca cele emise in anii anteriori sa nu fie folosite abuziv.

Depunerea cererilor se va face pana pe 19 aprilie, iar elevii vor putea beneficia efectiv de ele in luna iulie. "Este o incercare a noastra de a-i ajuta pe elevi sa foloseasca tehnologia si sa invete sa lucreze pe computer pentru ca pentru cei care sunt scoliti astazi computerul este un instrument de munca pentru toata viata lor activa.

Se incadreaza cu un anumit venit. Ne gandim ca poate in perspectiva sa extindem venitul minim pe economie pentru cei care beneficiaza de acest bon. Nu are niciun fel de semnificatie culoarea - sa nu considerati ca e legata poate de culoarea celor care guverneaza tara - nicidecum. Pentru ca exista mai multe vouchere de care beneficiaza fii salariatii bugetari, cum sunt voucherele de vacanta", a spus ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu, la "Editie de weekend".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE