Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bogdan Stan, fostul președinte demis al ANAF, a fost numit, joi, vicepreședinte ANAF

Postat la: 21.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Mihai Tudose a decis numirea a patru vicepreședinți, cu rang de subsecretar de stat, la nivelul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, unul dintre cei desemnați fiind fostul șef al ANAF Bogdan-Nicolae Stan.

Astfel, prin decizii ale prim-ministrului publicate joi în Monitorul Oficial, au fost numiți în funcția de vicepreședinte al ANAF: Daniel Mihail Tudor, coordonator al Direcției generale antifraudă fiscală, Daniel Florin Anghel, Bogdan Nicolae-Stan și Nicolae Pietrăreanu.

Pentru numirea la ANAF, în cazul lui Daniel Mihail Tudor s-a dispus printr-o altă decizie a premierului încetarea activității din funcția de secretar general adjunct la Ministerul pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

De asemenea, prim-ministrul a stabilit eliberarea din funcție a doi vicepreședinți ai ANAF: Marin-Marius Florea, coordonator al Direcției generale antifraudă fiscală, și Sorin Cristian Giuvelea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE