Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bogdan Pandelică a implementat legile lui Murphy la Protecția Consumatorilor

Postat la: 06.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe zi ce trece se constata inutilitatea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC) condusa de vreo trei ani de pitesteanul Bogdan Pandelica sau mai bine spus este o institutie de taiat frunza la caini.

De ce? Pentru ca in majoritatea reclamatiilor care vizeaza probleme grave sunt tratate cu superficialitate ori sunt plimbate dintr-un birou in altul pana se pierde urma sau se resemneaza reclamantul. Elocvent in acest sens este cazul semnalat de vreo saptamana de ZIUAnews prin care sefului ANPC i se solicita sa precizeze daca drepturile consumatorilor sunt incalcate prin faptul ca o anumita agentie de turism din Constanta vinde pachete de servicii turistice pe Litoral pentru sezonul 2018 fara sa existe contract cu structurile de cazare mentionate in oferta de pe site.

La vreo dou-trei zile, ANPC comunica catre ZIUAnews ca solicitarea a fost redirectionata catre Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Sud-Est Galati. Dar, dupa inca vreo doua zile, Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Vrancea solicita catre ZIUAnews "sa ne retransmiteti documentatia anexata solicitarii dumneavoastra initiale. In urma redirectionarii catre CRPC Regiunea Sud-Est Galati, documentele au ajuns ilizibile (scanate)". Oopsss! Adica, dupa o saptamana aflam ca solicitarea ZIUAnews privind cazul de la Constanta s-a plimbat de la Bucuresti, la Galati si Focsani. Incredibil, dar adevarat! In schimb, Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Vrancea a avut grija sa ne transmita motto-ul dupa care se ghideaza activitatea institutiei - "Pana nu incerci sa faci ceva mai mult decat lucrurile la care te pricepi déjà nu vei evolua"- Ronald E Osborn.

Practic, in cazul semnalat de ZIUAnews, seful ANPC- Bogdan Pandelica a tinut mortis sa demonstreze ca poate foarte bine sa-l plagieze pe Murphy, adica „daca nu te pricepi macar incurca-i", iar „a gresi este uman, dar pentru a incurca lucrurile complet iti trebuie un computer"!

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE