ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Bogdan Diaconu: "Klaus Iohannis, președintele defrișărilor bine făcute"

Postat la: 05.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scandalul legat de respingerea noului Cod Silvic de către Klaus Iohannis, continuă, iar după ce presa din Germania a realizat un material critic la adresa președintelui României pe tema defrișărilor ilegale, a atins un nou nivel. 

Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, îi spune lui Iohannis " președintele defrișărilor bine făcute", pornind de la sloganul acestuia în campania de la prezidențiale.

Diaconu îl acuză pe Iohannis că "a respins de la promulgare noul Cod Silvic care mai domolea tăierile de copaci, deși nu suficient. Așa cum a promis, Iohannis se dovedește un președinte al defrișărilor bine făcute...", scrie stiripesurse.ro.

Liderul PRU a depus recent la Parlament  un proiect de lege care interzice total exportul de masă lemnoasă brută și care prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 10 ani pentru încălcarea acestei prevederi, plus recuperarea prejudiciului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE