Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Blestem pe capul interlopilor din Iasi! Moarte trasa la indigo!

Postat la: 09.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Drama pe capul romilor din Pacuret. Un tanar, considerat smecher in zona, a murit in urma unui accident rutier. Badio, pe numele sau real Florin Bobocel, a murit pe data de 7 ianuarie intr-un sat din judetul Bacau, asta dupa ce a intrat cu bolidul sau pe contrasens si a omorat un om nevinovat. Badio era considerat de romii din Pacurari un interlop.

Din cate se pare, in noaptea de 7 ianuarie, Bobocel circula la volanul unui BMW, dinspre Bacau catre Adjud, iar pe fondul oboselii a intrat pe contrasens. Din vina lui, un tanar de 27 de ani, care circula regulamentar, a murit. Trei prieteni de-ai lui Bobocel, care se aflau in masina lui, au ajuns in stare grava la spital.

"Politistii au fost sesizati despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omenesti. Din primele cercetari efectuate, se pare ca un tanar din Iasi, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens intrand in coliziune cu un autoturism condus regulamentar. In urma accidentului, ambii soferi au decedat. De asemenea, au mai fost ranite trei persoane", a precizat agentul sef adjunct de politie Cretu Catalina.

Echipajele medicale ajunse la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru Bobocel si pentru tanarul nevinovat. Din cauza neatentiei, Bobocel a omorat un om si era cat pe ce sa-si ucida si prietenii. Cei trei tineri care se aflau in masina cu Bobocel au fost raniti grav si au fost transportati de urgenta la Spitalul Bacau. Ulterior, s-a decis transferul acestora la Iasi.

Trei tineri care au fost implicati in accidentul rutier au fost transportati de urgenta la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi, la Unitatea de Primire Urgente. Conform cadrelor medicale, cei trei s-au ales cu fracturi grave si au avut nevoie de interventii chirurgicale urgente. Acestia au fost internati pentru a primi ingrijiri de specialitate si pentru a fi tinuti sub atenta supraveghere medicala.

"Din accidentul de la Bacau, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi au fost transportati trei pacienti. Este vorba despre un tanar in varsta de 19 ani, care era pasager pe locul din spate, din dreapta, al unui autoturism. In urma accidentului, acesta a fost policontuzionat. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, fractura de os sfenoid, traumatism toraco-abdominal, traumatism la nivelul piciorului stang, fractura de talus stang. Dupa ce a beneficiat de ingrijiri medicale in Unitatea de Primire Urgente, unde a fost supus mai multor investigatii, tanarul a fost dirijat catre Neurochirurgie pentru a beneficia de tratament de specialitate si pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala. Din acelasi accident, la Unitatea de Primire Urgente a mai fost transportat un tanar in varsta de 18 ani, care era pasager pe locul din fata, din dreapta. Acesta prezenta politraumatism prin accident rutier. In urma impactului, pacientul s-a ales cu traumatism toraco-abdominal, fractura deschisa la nivelul gambei drepte, fractura la maleola tibiala dreapta, fractura bimaleolara la nivelul piciorului stang, fractura la nivelul omoplatului drept si fractura la os metacarpian cu deplasare. Pacientul a fost internat la Ortopedie, fiind introdus de urgenta in sala de operatie. Un alt tanar, tot in varsta de 18 ani, care se afla pe locul din spate, din stanga, a fost policontuzionat in urma impactului. Acesta prezenta contuzie toraco-abdominala, fractura la nivelul femurului stang deschisa, fractura la nivelul antebratului stang si fractura la nivelul coloanei lombare. Dupa ce a beneficiat de ingrijiri medicale, pacientul fost internat la Ortopedie, fiind introdus de urgenta in sala de operatie", precizeaza prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.

Constantin Bobocel, cunoscut de toata lumea sub numele de Ministras, a fost fratele lui Florin Bobocel si a murit si el tot in urma unui accident rutier. Accidentul a avut loc in noaptea de 13 spre 14 mai 2015, la intrare in Roma. Constantin Bobocel se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism Alfa Romeo, iar la volan se afla un nepot de-al sau.

Din cauza vitezei excesive, conducatorul auto a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un copac. Acul de la kilometraj s-a blocat la viteza de 160 de kilometri la ora. Autoturismul era model vechi, din anii 2000, iar Constantin Bobocel nu a avut nicio sansa de scapare. Desi echipajele de la Ambulanta au ajuns destul de repede la fata locului, Ministras nu a putut fi readus la viata. Acesta a decedat pe loc. Ceilalti pasageri din autoturism au scapat cu viata.

Ieseanul avea un trecut destul de tumultuos. Numele lui era cunoscut si in lumea interlopa, participand la diverse petreceri organizate in stilul binecunoscut. Florin Bobocel si-a plans mult timp fratele, iar acum, dupa aproape 4 ani de la moartea acestuia, a avut parte de aceeasi soarta crunta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE