Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Benzina și motorina se ieftinesc. Anunțul făcut de Eugen Teodorovici

Postat la: 12.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omului simplu îi vine uneori să se întrebe: de ce e neapărată nevoie ca economiile țărilor, reflectate de indicatorul PIB, să crească în fiecare an? De ce e o tragedie dacă stagnează sau scad ușor? Iar aceste întrebări sunt valabile și pentru cele mai mari companii în parte. Dacă lucrurile merg bine, de ce această obsesie pentru creștere?

„Sunt bani în jur!", obișnuia să spună un fost șef al meu de câte ori găsea câte o nouă oportunitate de afaceri, o posibilă investiție profitabilă sau o nouă linie de business. Faptul că există bani disponibili și dorința de a-i cheltui pe o anume nevoie constituie fundamentul oricărei operațiuni. Cererea fără posibilitatea de a o finanța nu este în niciun caz o bază pentru afaceri viitoare, după cum ne-a demonstrat criza financiară mondială care a pornit chiar de la faptul că o mulțime de oameni fără posibilități au primit credite pe baza unei așa zise analize a potențialului acestora pe termen lung. Ce a urmat, știe toată lumea: un dezastru care a afectat întreaga planetă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE